Sindic Hotel - Adults Only

Mahon
Sindic Hotel - Adults Only Genel
Sindic Hotel - Adults Only Genel
Sindic Hotel - Adults Only Genel
Sindic Hotel - Adults Only Genel
Sindic Hotel - Adults Only Genel
Image More +56 fotoğraf
Sindic Hotel - Adults Only
Carrer de Sant Roc 34 , Mahon

Mahon bölgesindeki Sindic Hotel - Adults Only konaklamanızda, Arc de Sant Roc Kemerli Kapısı ve Maó Belediye Binası yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Plaza de la Constitución ile 0,2 mi (0,3 km) ve Menorca Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Sindic Hotel - Adults Only misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve minibar (bazıları ücretsiz olan ürünlerle dolu) gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu, Avlu Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, Engellilere Uygun, Veranda
Superior
Superior Oda, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x