Sinar Bali Hotel

Lesser Sunda Islands, Legian
Sinar Bali Hotel Genel
Sinar Bali Hotel Öne Çıkan Resim
Sinar Bali Hotel Dış Mekan
Sinar Bali Hotel Dış Mekan
Sinar Bali Hotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Sinar Bali Hotel
Jalan Padma Utara Lesser Sunda Islands, Legian

Sinar Bali Hotel misafirlere Legian bölgesinde, plaj yakınında, Legian Alışveriş Caddesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Legian Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Seminyak Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Kuta Plajı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Bungalov
Room
Superior Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x