Simon Hotel

Centre De La Martinique, Fort-de-France
Simon Hotel Genel
Simon Hotel Genel
Simon Hotel Genel
Simon Hotel Genel
Simon Hotel Genel
Image More +33 fotoğraf
Simon Hotel
1 rue Loulou BoisLaville Centre De La Martinique, Fort-de-France

Fort-de-France bölgesindeki Simon Hotel misafirlere plaj yakınında, Windward Adaları ile Gemi Terminali 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pointe du Bout Plajı ile 21,2 mi (34,1 km) ve Fort-de-France Katedrali ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan Le Bistrot de Flamands yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 95 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Koy Manzaralı
Room
Superior Oda, Koy Manzaralı
Room
Superior Oda, Şehir Manzaralı
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x