Simbavati Trails Camp

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Bushbuckridge
Simbavati Trails Camp Genel
Simbavati Trails Camp Genel
Simbavati Trails Camp Öne Çıkan Resim
Simbavati Trails Camp Dış Mekan
Simbavati Trails Camp Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Simbavati Trails Camp
Timbavati Nature Reserve Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Bushbuckridge

Bushbuckridge bölgesindeki Simbavati Trails Camp misafirlere milli parkta, Timbavati Avcılık Doğa Koruma Alanı ve Klaserie Doğa Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil çadır ev Kruger National Park ile 13,4 mi (21,5 km) ve Umbabat Doğa Koruma Alanı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Bu çadır ev, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restaurant Simbavati Trails Camp misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çadır evde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x