Simbambili Game Lodge

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Bushbuckridge
Simbambili Game Lodge Öne Çıkan Resim
Simbambili Game Lodge Dış Mekan
Simbambili Game Lodge Yerinde Yemek
Simbambili Game Lodge Yerinde Yemek
Simbambili Game Lodge Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Simbambili Game Lodge
Gowrie Gate Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Bushbuckridge

Bushbuckridge bölgesindeki Simbambili Game Lodge konaklamanızda, Sabi Sands Av Hayvanlarını Koruma Alanı yakınında ve Mala Mala Avcılık Koruma Alanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı küçük otel Kruger National Park ile 24,8 mi (39,9 km) ve Londolozi Avcılık Koruma Alanı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda Simbambili Game Lodge misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel atlama havuzu bulunan 8 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Safari sırasında yerel doğal yaşamı gözlemleyin, sonra 9 açık yüzme havuzu ile serinleyin. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Süit
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x