Silvi Villas by TAM Resorts

Gran Canaria, Maspalomas
Silvi Villas by TAM Resorts Öne Çıkan Resim
Silvi Villas by TAM Resorts Dış Mekan
Silvi Villas by TAM Resorts Dış Mekan
Silvi Villas by TAM Resorts Dış Mekan
Silvi Villas by TAM Resorts Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Silvi Villas by TAM Resorts
Avenida Sargentos Provisionales, 14 Gran Canaria, Maspalomas

San Bartolome de Tirajana bölgesindeki Silvi Villas by TAM Resorts misafirlere plaj yakınında, Kasbah Alışveriş Merkezi ile El Salvador Ekümenik Tapınağı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Yumbo Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Maspalomas Kum Tepeleri ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, Birden Çok Yatak, Teras
Luxury
Luxury Villa, Birden Çok Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x