Silver Horseshoe Inn

Güneydoğu Idaho, St. Anthony
Silver Horseshoe Inn Öne Çıkan Resim
Silver Horseshoe Inn Dış Mekan
Silver Horseshoe Inn Dış Mekan
Silver Horseshoe Inn Dış Mekan
Silver Horseshoe Inn Kahvaltı
Image More +61 fotoğraf
Silver Horseshoe Inn
22 N Bridge St Güneydoğu Idaho, St. Anthony

Silver Horseshoe Inn konaklamanızda St. Anthony bölgesinde, Rexburg Stake Tabernacle binası ile 19,2 km (11,9 mi) ve Brigham Young Üniversitesi ile 19,6 km (12,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Legacy Flight havacılık müzesi ile 21,3 km (13,2 mil) ve Mesa Falls ile 34,7 km (21,6 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 65-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca kuaför ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak
Traditional
Traditional Kulübe, 1 Yatak Odası, Mutfak, Zemin Kat (The Lodge)
Economy
Economy Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Comfort Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Mutfak
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x