Signorino Resort

Western Sicily, Marsala
Signorino Resort Genel
Signorino Resort Genel
Signorino Resort Genel
Signorino Resort Öne Çıkan Resim
Signorino Resort Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Signorino Resort
SP 84 Contrada Fossarunza 226/g Western Sicily, Marsala

Marsala bölgesindeki Signorino Resort misafirlere deniz kıyısında, Mirabile Müzesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Rallo ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan konak otel Cantine Florio ile 3,3 mi (5,4 km) ve Donnafugata Şaraphanesi ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için konak otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 30-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu Art Deco stili konak otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (3 pax)
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Stüdyo (2 pax)
Room
Studio (4 pax)
Room
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sauna
Room
Family Oda
Room
Deluxe Oda, Sıcak Su Havuzu
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x