Sigana Guest House

Kisumu
Sigana Guest House Öne Çıkan Resim
Sigana Guest House Dış Mekan
Sigana Guest House İç Mekan
Sigana Guest House İç Mekan
Sigana Guest House Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Sigana Guest House
Milimani Estate Kisumu, Along Busia Road Opposite FIDA , Kisumu

Kisumu bölgesindeki Sigana Guest House konaklamanızda, The West End Alışveriş Merkezi ve Dunga Bay ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kisumu Saat Kulesi ile 1,8 km (1,1 mil) ve Kisumu Impala Sanctuary ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda (101)
Room
Comfort Oda (106)
Room
Comfort Oda (105)
Room
Comfort Oda (104)
Room
Comfort Oda (103)
Room
Comfort Oda (102)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x