Siesta Villa

East Jindabyne
Siesta Villa Genel
Siesta Villa Genel
Siesta Villa Genel
Siesta Villa Genel
Siesta Villa Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
Siesta Villa
56 Jerrara Drive , East Jindabyne

Siesta Villa misafirlere East Jindabyne bölgesinde, göl üzerinde, Jindabyne Baraj Gölü ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Sandy Beach ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Nuggets Crossing Alışveriş Merkezi ile 5,4 mi (8,7 km) ve Banjo Patterson Park ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Lakeside, Siesta Villa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde ayrıca atari salonu/oyun odası, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Standard King)
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, Jakuzi, Göl Manzaralı
Economy
Economy Oda (Budget King)
Economy
Economy Oda (Budget Family)
Standard
Standard Oda (Standard Double)
Standard
Standard Oda (Standard Queen)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x