Siena at Bella Collina

Montverde
Siena at Bella Collina Genel
Siena at Bella Collina Öne Çıkan Resim
Siena at Bella Collina Golf
Siena at Bella Collina Golf
Siena at Bella Collina Golf
Image More +32 fotoğraf
Siena at Bella Collina
16300 County Rd 455 , Montverde

Montverde bölgesindeki Siena at Bella Collina konaklamanızda Bella Collina Golf Kulübü ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ferndale Doğa Koruma Alanı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu golf dostu apart daire Walt Disney World® Tatil Bölgesi ile 22 mi (35,5 km) ve Magic Kingdom® Parkı ile 25,5 mi (41,1 km) mesafede.

The 19th Hole (Off Site), Siena at Bella Collina misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 65-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken açık havuz ve 24 saat açık spor salonu gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Göl Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Room
Süit, 3 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x