Sielanka nad Pilicą

Varşova – Doğu Polonya, Warka
Sielanka nad Pilicą Genel
Sielanka nad Pilicą Genel
Sielanka nad Pilicą Genel
Sielanka nad Pilicą Genel
Sielanka nad Pilicą Genel
Image More +42 fotoğraf
Sielanka nad Pilicą
ulica Lakowa 1 Varşova – Doğu Polonya, Warka

Warka bölgesindeki Sielanka nad Pilicą konaklamanızda, Castle of the Mazovian Princes ile 16 mi (25,8 km) ve Masovia Doğa Parkı ile 26,7 mi (43 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Okiennik Wielki ile 27,5 mi (44,2 km) ve Otwock Kent Merkezi ile 27,5 mi (44,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman olan restoranı Impresja misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 56 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x