Sidhean Dubha Holiday Home

Northern Highlands, Portree
Sidhean Dubha Holiday Home Genel
Sidhean Dubha Holiday Home Genel
Sidhean Dubha Holiday Home Öne Çıkan Resim
Sidhean Dubha Holiday Home Dış Mekan
Sidhean Dubha Holiday Home Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Sidhean Dubha Holiday Home
Sidhean Dubha Staffin Road Northern Highlands, Portree

Portree bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, Portree Limanı ve Somerled Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı tatil evi Aros Experience ile 0,4 mi (0,7 km) ve Portree Visit Scotland Information Centre ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı döşenmiş tatil evinde şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve video oyun konsolu sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilirsiniz.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x