Siam Shades House

Güney Tayland, Bo Put
Siam Shades House Genel
Siam Shades House Genel
Siam Shades House Genel
Siam Shades House Genel
Siam Shades House Genel
Image More +67 fotoğraf
Siam Shades House
99/10 Moo 1 Fisherman Village, Bophut Güney Tayland, Bo Put

Siam Shades House misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Bo Phut Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Samui Go Kart ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Chaweng Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) ve Lamai Plajı ile 8 mi (12,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Shades Restaurant ideal; a denize sıfır restoranı misafirlere açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x