Siam Pool Villa Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Siam Pool Villa Pattaya Genel
Siam Pool Villa Pattaya Genel
Siam Pool Villa Pattaya Genel
Siam Pool Villa Pattaya Öne Çıkan Resim
Siam Pool Villa Pattaya Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Siam Pool Villa Pattaya
352/174, Phratamnak Road Soi 5 Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Siam Pool Villa Pattaya size Pattaya merkezinde, Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 2,1 mi (3,4 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda özel havuz ve LCD televizyon sunulur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için ücretli su parkı ve açık havuz mevcuttur. Bu Akdeniz stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Superior Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x