Shuguang International Hotel Kunshan

Suzhou
Shuguang International Hotel Kunshan Öne Çıkan Resim
Shuguang International Hotel Kunshan Dış Mekan
Shuguang International Hotel Kunshan Dış Mekan
Shuguang International Hotel Kunshan Yerinde Yemek
Shuguang International Hotel Kunshan Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Shuguang International Hotel Kunshan
No.198, Mid Qingyang Road , Suzhou

Shuguang International Hotel Kunshan misafirlere Suzhou merkezinde, Yongxin Meydanı ve Wanda Plaza Kunshan ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tinglin Park ile 3,6 mi (5,7 km) ve Xi Lu Bahçesi ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 6.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 193 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca banket salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit, Şehir Manzaralı
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x