ShriGo Hotel Haridwar

Haridwar
ShriGo Hotel Haridwar Genel
ShriGo Hotel Haridwar Genel
ShriGo Hotel Haridwar Genel
ShriGo Hotel Haridwar Öne Çıkan Resim
ShriGo Hotel Haridwar Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
ShriGo Hotel Haridwar
Near Motichur Railway Station, Haridwar-Motichur Main Road Bhoopatwala, , Haridwar

ShriGo Hotel Haridwar misafirlere Haridwar bölgesinde, banliyöde, Rajaji Ulusal Parkı ve Bharat Mata Mandir ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Har Ki Pauri ile 4,8 mi (7,7 km) ve Parmarth Niketan ile 18,6 mi (30 km) mesafede.

Restoranda ShriGo Hotel Haridwar misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7 ve 9.3 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x