Shqiperia Chambres d'hôtes

Languedoc Sahili, Sigean
Shqiperia Chambres d'hôtes Öne Çıkan Resim
Shqiperia Chambres d'hôtes Dış Mekan
Shqiperia Chambres d'hôtes Kahvaltı
Shqiperia Chambres d'hôtes Yerinde Yemek
Shqiperia Chambres d'hôtes Oda Manzaraları
Image More +33 fotoğraf
Shqiperia Chambres d'hôtes
80 avenue de Port-la-Nouvelle Languedoc Sahili, Sigean

Shqiperia Chambres d'hôtes misafirlere Sigean bölgesinde, plaj yakınında, Narbonnaise en Méditerranée Ulusal Bölge Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Serrencia ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Africaine Sigean Koruma Alanı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Gruissan Plajı ile 23,6 mi (38 km) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Appartement
Appartement Duplex Familial, vue piscine (africa)
Family
Family Dubleks, Havuz Manzaralı (méditerranée)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (coquelicot)
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x