Shmulik Resort

Golan Heights, Had Nes
Shmulik Resort Öne Çıkan Resim
Shmulik Resort Dış Mekan
Shmulik Resort Kahvaltı
Shmulik Resort Oda Manzaraları
Shmulik Resort Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
Shmulik Resort
Kinor david 1 Golan Heights, Had Nes

Had Nes bölgesindeki Shmulik Resort misafirlere Breichat HaMeshushim ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Galilee Denizi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Kefernahum ile 11,4 km (7,1 mil) ve Luna Gal Su Parkı ile 12,3 km (7,7 mil) mesafede.

Shmulik Resort misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Toskana stili dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Sea of Galilee View)
Room
Honeymoon Süit (Sea of Galilee View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x