Shiroyama inn

Kinki (bölge), Ikoma
Shiroyama inn Genel
Shiroyama inn Genel
Shiroyama inn Genel
Shiroyama inn Öne Çıkan Resim
Shiroyama inn Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Shiroyama inn
15-12 Monzencho Kinki (bölge), Ikoma

Ikoma bölgesindeki Shiroyama inn konaklamanızda, Higashiosaka Hanazono Ragbi Stadyumu ve Ishikiri Tsurugi Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu ryokan otel Osaka Kalesi ile 12,1 mi (19,5 km) ve Kyocera Dome Osaka Stadyumu ile 15,4 mi (24,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca ryokan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca genel oturma odası, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo (Japanese-Style)
Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo, Şehir Manzaralı (Japanese-Style)
Traditional
Traditional Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x