Shirahama Club

Awa, Minamiboso
Shirahama Club Genel
Shirahama Club Öne Çıkan Resim
Shirahama Club Dış Mekan
Shirahama Club Dış Mekan
Shirahama Club Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Shirahama Club
Shirahama cho Takiguchi 5786-1 Awa, Minamiboso

Shirahama Club misafirlere Minamiboso bölgesinde, plaj yakınında, Minamiboso Quasi-National Park ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Road Station Shirahama Nojimazaki ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Shirahama Deniz Sanat Müzesi ile 1,3 mi (2 km) ve Nojima Burnu ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Bluto's, Shirahama Club misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretsiz portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (201 Semi Double Room with Bath)
Room
Oda (305 Semi Double Room with Bath)
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x