Shining Sand Beach Hotel

Baga
Shining Sand Beach Hotel Genel
Shining Sand Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Shining Sand Beach Hotel Dış Mekan
Shining Sand Beach Hotel İç Mekan
Shining Sand Beach Hotel Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Shining Sand Beach Hotel
Cobra Wado, Baga Beach Bardez , Baga

Shining Sand Beach Hotel misafirlere Baga bölgesinde, plajda, Baga Plajı yakınında ve Titos Caddesi Alışveriş Bölgesi ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Calangute Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Candolim Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Plaj Manzaralı
Room
Club Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x