Shin Shih hotel

Taypey
Shin Shih hotel Öne Çıkan Resim
Shin Shih hotel Dış Mekan
Shin Shih hotel Kahvaltı
Shin Shih hotel Yerinde Yemek
Shin Shih hotel Oda Manzaraları
Image More +16 fotoğraf
Shin Shih hotel
No.8 Min Sheng W. Road , Taypey

Shin Shih hotel size Taypey merkezinde, TaipeiEYE ile 5 dakika yürüyüş ve Ningxia Gece Pazarı ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shilin Gece Pazarı ile 2,3 mi (3,6 km) ve Taipei Arenası ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Oda
Executive
Executive Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x