Shiloh At The Beach Club - 3121

Cairns And Barrier Reef, Palm Cove
Shiloh At The Beach Club - 3121 Öne Çıkan Resim
Shiloh At The Beach Club - 3121 Oda Düzeni
Shiloh At The Beach Club - 3121 Oda Düzeni
Shiloh At The Beach Club - 3121 Banyo Tipleri
Shiloh At The Beach Club - 3121 Banyo Özellikleri
Image More +9 fotoğraf
Shiloh At The Beach Club - 3121
123 Williams Esplanade Cairns And Barrier Reef, Palm Cove

Bu tatil evi misafirlere Cairns (Palm Cove) bölgesinde, Great Barrier Reef yakınında ve Palm Cove Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Vie Spa Palm Cove ile 1 mi (1,6 km) ve Wet Tropics of Queensland ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Bu tatil evi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 100-cm düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu tatil evinde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x