Sherbourne Hotel

Kitwe
Sherbourne Hotel Genel
Sherbourne Hotel Genel
Sherbourne Hotel Öne Çıkan Resim
Sherbourne Hotel Dış Mekan
Sherbourne Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Sherbourne Hotel
11 Kanyanta Avenue, Parklands , Kitwe

Kitwe bölgesindeki Sherbourne Hotel konaklamanızda, Kitwe Kent Meydanı ve Nkana Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Copperbelt Üniversitesi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Sherbourne misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kitwe bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Presidential
Presidential Oda
Room
Deluxe King Room
Room
Executive Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x