Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

Pearl River Deltası, Kowloon
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers Genel
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers Genel
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers Genel
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers Genel
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers Genel
Image More +87 fotoğraf
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers
20 Nathan Road Tsim Sha Tsui Pearl River Deltası, Kowloon

Sheraton Hong Kong Hotel & Towers Kowloon merkezinde, Victoria Limanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Hong Kong Sanat Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Happy Valley Yarış Pisti ile 5,6 km ve Hong Kong Kongre Merkezi ile 6,5 km mesafede.

Unkai yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 6 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 782 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kowloon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 15043 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Liman Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Club
Club Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Club Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Liman Manzaralı
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Liman Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x