Shepinetree - Capela House

Estremadura, Sintra
Shepinetree - Capela House Genel
Shepinetree - Capela House Öne Çıkan Resim
Shepinetree - Capela House Dış Mekan
Shepinetree - Capela House Dış Mekan
Shepinetree - Capela House İç Mekan
Image More +91 fotoğraf
Shepinetree - Capela House
Rua Sociedade Recreativa,9 Sabugo, Almargem do Bispo Estremadura, Sintra

Shepinetree - Capela House misafirlere Sintra (Almargem do Bispo, Pêro Pinheiro e Montelavar) bölgesinde, Queluz Ulusal Sarayı ve Jamor Ulusal Spor Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu villa Rossio Meydanı ile 18,2 mi (29,3 km) ve Ticaret Meydanı ile 18,5 mi (29,8 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Shepinetree - The Chapel)
Villa,
Villa, Birden Çok Yatak Odası (Shepinetree - Manor & Stables)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x