Shenya Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Bentota
Shenya Villa Dış Mekan
Shenya Villa Dış Mekan
Shenya Villa Dış Mekan
Shenya Villa Dış Mekan
Shenya Villa Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Shenya Villa
37 ,River View Obadawatta Güney Sri Lanka Sahili, Bentota

Shenya Villa misafirlere Bentota bölgesinde, plaj yakınında, Bentota Plajı ve Induruwa Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kaluwamodara Köprüsü ile 2,3 mi (3,7 km) ve Moragalla Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 2 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x