Sheetal Residency

Malad
Sheetal Residency Öne Çıkan Resim
Sheetal Residency İç Mekan
Sheetal Residency İç Mekan
Sheetal Residency Kahvaltı
Sheetal Residency Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Sheetal Residency
Chincholi Bunder Rd , Malad

Sheetal Residency misafirlere Bombay (Malad) bölgesinde, Mindspace ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Mindspace Bahçesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Juhu Plajı ile 4,7 mi (7,6 km) ve ABD Başkonsolosluğu ile 11,8 mi (19 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x