Sheenjoy Hotel Chongqing

Beibei
Sheenjoy Hotel Chongqing Genel
Sheenjoy Hotel Chongqing Öne Çıkan Resim
Sheenjoy Hotel Chongqing Dış Mekan
Sheenjoy Hotel Chongqing Dış Mekan
Sheenjoy Hotel Chongqing Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Sheenjoy Hotel Chongqing
No.1,Yunhe South Rd,Chengjiang Town Beibei District , Beibei

Sheenjoy Hotel Chongqing misafirlere Chongqing (Beibei) bölgesinde, Southwest Üniversitesi ve Beibei Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jinyun Shan Ulusal Doğa Koruma Alanı ile 5,6 mi (9,1 km) ve Motan Waterfall ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 537 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x