Shaw Park Beach Hotel & Spa

Middlesex County, Ocho Rios
Shaw Park Beach Hotel & Spa Genel
Shaw Park Beach Hotel & Spa Genel
Shaw Park Beach Hotel & Spa Genel
Shaw Park Beach Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Shaw Park Beach Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Shaw Park Beach Hotel & Spa
Cutlass Bay Middlesex County, Ocho Rios

Ocho Rios bölgesindeki Shaw Park Beach Hotel & Spa misafirlere deniz kıyısında, White River Reggae Parkı ve Coconut Grove Shopping Village alışveriş merkezi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dunn Nehri Şelaleleri ile 4,6 mi (7,4 km) ve Turtle Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 94 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ocho Rios bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 28610 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Plaj Kenarı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Beachfront)
Deluxe
Deluxe Oda (Beachfront)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x