Shangrilah Villas

Lesser Sunda Islands, Batunya
Shangrilah Villas Öne Çıkan Resim
Shangrilah Villas Dış Mekan
Shangrilah Villas Dış Mekan
Shangrilah Villas Dış Mekan
Shangrilah Villas Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Shangrilah Villas
Jl. Raya Batunya Batunya Lesser Sunda Islands, Batunya

Baturiti bölgesindeki Shangrilah Villas konaklamanızda, Bedugul Meyve Sebze Pazarı ve Exotic Fun Bike ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Bali Botanik Bahçesi ile 4,5 mi (7,2 km) ve Bali Treetop Macera Parkı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Küçük mutfak olan 3 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Senang)
Villa
Villa (Tenang)
Room
Villa (Santai)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x