Shangri-La Nanning

Güney Merkez Çin, Nanning
Shangri-La Nanning Genel
Shangri-La Nanning Genel
Shangri-La Nanning Genel
Shangri-La Nanning Genel
Shangri-La Nanning Genel
Image More +106 fotoğraf
Shangri-La Nanning
No. 136-1 Minzu Road, Qingxiu District Güney Merkez Çin, Nanning

Shangri-La Nanning konaklamanızda Nanning bölgesinde, Nanhu Park ile 4,8 km (3 mi) ve Chaoyang Meydanı ile 9,2 km (5,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Nanning People's Park ile 12,4 km ve Guangxi Üniversitesi ile 15,9 km mesafede.

Çin mutfağı alanında uzman olan 百庆阁 yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 320 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Nanning bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 22766 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Grand)
Horizon,
Horizon, Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Grand)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x