Shanda Lodge Desert Resort

Shurtah Al Dakhlah
Shanda Lodge Desert Resort Genel
Shanda Lodge Desert Resort Öne Çıkan Resim
Shanda Lodge Desert Resort Kahvaltı
Shanda Lodge Desert Resort Kahvaltı
Shanda Lodge Desert Resort Kahvaltı
Image More +138 fotoğraf
Shanda Lodge Desert Resort
Azab El Qasr Dakhla Oasis El Wadi El Gadid, 99999 Al Qaşr , Shurtah Al Dakhlah

Shanda Lodge Desert Resort konaklamanızda Shurtah Al Dakhlah bölgesinde, Ethnographic Museum ile 25,7 km (16 mi) ve Magic Spring ile 33,2 km (20,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Mut Talata ile 33,2 km (20,6 mil) ve Bir al-Gebel ile 33,2 km (20,6 mil) mesafede.

Küçük otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, genel oturma odası ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 75 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Üç Kişilik Oda, 4 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 4 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

x