Shams Al Khayal Hotel Apartments

Orta Suudi Arabistan, Riyad
Shams Al Khayal Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Shams Al Khayal Hotel Apartments Dış Mekan
Shams Al Khayal Hotel Apartments İç Mekan
Shams Al Khayal Hotel Apartments Kahvaltı
Shams Al Khayal Hotel Apartments Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Shams Al Khayal Hotel Apartments
7622 Usamah Ibn Zaid An Nasim Al Gharbi Orta Suudi Arabistan, Riyad

Riyad bölgesindeki Shams Al Khayal Hotel Apartments konaklamanızda Al Hamra Mall ve Kral Fahd Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Riyad Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi ile 11,6 mi (18,7 km) ve Al Batha Pazarı ile 14,5 mi (23,4 km) mesafede.

Shams Al Khayal yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için apart dairede ayrıca 24 saat oda servisi mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu apart dairede, 6 kat olan 1 bina var ve misafirler için yakın çevrede ücretsiz otopark var. Temel imkanlar arasında oda hizmetçisi/belboy ve sigara içmek için özel alanlar bulunuyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası
Honeymoon
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x