Shambala Resort & Spa By Sparsa

Yercaud
Shambala Resort & Spa By Sparsa Genel
Shambala Resort & Spa By Sparsa Genel
Shambala Resort & Spa By Sparsa Genel
Shambala Resort & Spa By Sparsa Genel
Shambala Resort & Spa By Sparsa Genel
Image More +107 fotoğraf
Shambala Resort & Spa By Sparsa
33/2B Athiyur Village Asambur, Athiyur Village , Yercaud

Salem bölgesindeki Shambala Resort & Spa By Sparsa konaklamanızda, Montfort Okulu ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Anna Parkı ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Deer Park ile 1 mi (1,6 km) ve Kiliyur Şelaleleri ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin Hint mutfağı alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

18 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz sauna ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x