Shama Daqing, Heilongjiang

Daqing
Shama Daqing, Heilongjiang Genel
Shama Daqing, Heilongjiang Genel
Shama Daqing, Heilongjiang Öne Çıkan Resim
Shama Daqing, Heilongjiang Dış Mekan
Shama Daqing, Heilongjiang Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Shama Daqing, Heilongjiang
No. 64 Zhong Qi Road, Century Avenue Sartu District , Daqing

Daqing (Sartu Bölgesi) bölgesindeki Shama Daqing, Heilongjiang misafirlere Daqing Oil Field Exhibition Hall ve DaQing YouTian LiShi ChenLieGuan ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Petrol Işığı Heykeli ile 1 mi (1,7 km) ve Daqing Children's Park ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

红酒雪茄吧 yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 101 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x