Shalai - The Cliff Resort

Vagator
Shalai - The Cliff Resort Genel
Shalai - The Cliff Resort Öne Çıkan Resim
Shalai - The Cliff Resort Dış Mekan
Shalai - The Cliff Resort İç Mekan
Shalai - The Cliff Resort Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Shalai - The Cliff Resort
Small Vagator , Vagator

Vagator bölgesindeki Shalai - The Cliff Resort konaklamanızda, Ozran Plajı ve Vagator Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Anjuna Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Baga Plajı ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Seven ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kır Evi, Deniz Manzaralı
Oda
Oda
Oda
Oda
Room
Deluxe Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x