Shada Hotel Shati

Batı Bölgesi, Cidde
Shada Hotel Shati Genel
Shada Hotel Shati Genel
Shada Hotel Shati Öne Çıkan Resim
Shada Hotel Shati Dış Mekan
Shada Hotel Shati Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Shada Hotel Shati
7633 Hira St, Ash Shati District, 3215, Batı Bölgesi, Cidde

Shada Hotel Shati misafirlere Cidde (Ash Shati) bölgesinde, Kuzey Yolu ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Rawaea Almaktabat Park ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kızıldeniz Alışveriş Merkezi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Cidde Uluslararası Fuar Merkezi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Restoranda Shada Hotel Shati misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

94 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Oda
Executive
Executive Oda, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x