Sever Rio Hotel

Serra De Sao Mamede Natural Park, Portagem
Sever Rio Hotel Genel
Sever Rio Hotel Genel
Sever Rio Hotel Genel
Sever Rio Hotel Öne Çıkan Resim
Sever Rio Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Sever Rio Hotel
Estrada do Rio Sever, Portagem Serra De Sao Mamede Natural Park, Portagem

Sever Rio Hotel misafirlere Marvao (Sao Salvador da Aramenha) bölgesinde, Cidade de Ammaia ve Museu Municipal ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Museu de Marvao ile 3,3 mi (5,3 km) ve Marvao Şatosu ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Restaurante Sever misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x