Seven Palaces Hotel

Hafr Albatin
Seven Palaces Hotel Genel
Seven Palaces Hotel Genel
Seven Palaces Hotel Öne Çıkan Resim
Seven Palaces Hotel Dış Mekan
Seven Palaces Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Seven Palaces Hotel
Faisal street , Hafr Albatin

Hafar El-Batin bölgesindeki Seven Palaces Hotel konaklamanızda, Boudl Land Eğlence Parkı ve Wataniyah Center ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ebu Musa Parkı ile 1,2 mi (2 km) ve Algati Camisi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x