Seven Boutique Hotel Baku

Absheron Region, Bakü
Seven Boutique Hotel Baku Genel
Seven Boutique Hotel Baku Genel
Seven Boutique Hotel Baku Öne Çıkan Resim
Seven Boutique Hotel Baku Dış Mekan
Seven Boutique Hotel Baku İç Mekan
Image More +137 fotoğraf
Seven Boutique Hotel Baku
Islam Safarli Street Absheron Region, Bakü

Seven Boutique Hotel Baku Baku merkezinde, Çeşme Meydanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kız Kulesi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel 28 Alışveriş Merkezi ile 1,5 km (0,9 mil) ve Azerbaycan Halı Müzesi ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x