Setsuin

Kutchan
Setsuin Genel
Setsuin Genel
Setsuin Öne Çıkan Resim
Setsuin Dış Mekan
Setsuin Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Setsuin
349-36 Aza-asahi , Kutchan

Bu tatil evi misafirlere Kutchan bölgesinde, golf sahasına yakın, Niseko Hanazono Tatil Merkezi ve White Isle Niseko Kar Arabası Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Niseko Mountain Resort Grand Hirafu ile 7,5 mi (12,1 km) ve Niseko Village Kayak ve Aktivite Merkezi ile 11,5 mi (18,6 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa, telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkanı sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev
Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x