Sergeant House

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Sergeant House Genel
Sergeant House Öne Çıkan Resim
Sergeant House Dış Mekan
Sergeant House Dış Mekan
Sergeant House Yerinde Yemek
Image More +75 fotoğraf
Sergeant House
381 Matara Road, Ganahena Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Sergeant House misafirlere Unawatuna bölgesinde, plaj yakınında, Unawatuna Plajı yakınında ve Dalawella Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Mihiripenna Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Sahana Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kenarı
Family
Family Bungalov, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Avlu
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Cave)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x