Serenity Suites

Bucaramanga
Serenity Suites Genel
Serenity Suites Öne Çıkan Resim
Serenity Suites Dış Mekan
Serenity Suites Dış Mekan
Serenity Suites Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Serenity Suites
Carrera 48B No. 53A-10 Altos de Pan de Azúcar , Bucaramanga

Bucaramanga bölgesindeki Serenity Suites konaklamanızda, La Flora Ekoloji Parkı ve Bucaramanga Özerk Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cabecera Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (2 km) ve San Pio Parkı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit, Balkon
Room
Presidential Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x