Serendipity Boutique Hotel

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Serendipity Boutique Hotel Genel
Serendipity Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Serendipity Boutique Hotel Dış Mekan
Serendipity Boutique Hotel Dış Mekan
Serendipity Boutique Hotel İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Serendipity Boutique Hotel
3a Avenida Norte No.16 Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Serendipity Boutique Hotel konaklamanızda Antigua Guatemala bölgesinde, tarihi bölgede, Las Capuchinas Manastırı yakınında Central Park ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel La Merced Kilisesi ile 0,4 km ve Antigua Guatemala Katedrali ile 0,7 km mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Queen Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x