Seoul City Hotel

Seul
Seoul City Hotel Genel
Seoul City Hotel Genel
Seoul City Hotel Genel
Seoul City Hotel Genel
Seoul City Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Seoul City Hotel
69, Toegye-ro 4-gil , Seul

Seoul City Hotel konaklamanızda Seul merkezinde, Namdaemun Pazarı ve Shinsegae Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Lotte Alışveriş Merkezi ile 0,9 km (0,6 mil) ve Deoksugung Sarayı ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x