Sentlhaga Guest House

Mahikeng
Sentlhaga Guest House Öne Çıkan Resim
Sentlhaga Guest House Dış Mekan
Sentlhaga Guest House Dış Mekan
Sentlhaga Guest House Dış Mekan
Sentlhaga Guest House Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Sentlhaga Guest House
2448 Jerry Reid Street Montshioa , Mahikeng

Mahikeng bölgesindeki Sentlhaga Guest House konaklamanızda Mega City Alışveriş Merkezi ve Mafikeng Tarih Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Mafikeng Game Koruma Alanı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Wondergat ile 21 mi (33,8 km) mesafede.

Sentlhaga Guest House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 8.00, hafta sonu 6.30 ve 9.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x