Sentido Akassia beach

Kızıldeniz Kıyısı, El Quseir
Sentido Akassia beach Genel
Sentido Akassia beach Öne Çıkan Resim
Sentido Akassia beach Dış Mekan
Sentido Akassia beach Dış Mekan
Sentido Akassia beach Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Sentido Akassia beach
36 KM North of Marsa Alam International Airport Kızıldeniz Kıyısı, El Quseir

El Quseir bölgesindeki Sentido Akassia beach misafirlere deniz kıyısında, Akassia Aqua Parkı ve Sharm el Lola Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Ottoman Fortress ile 16,1 mi (25,9 km) ve El Kuseyr Hisarı ile 16,2 mi (26 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Aqua Med Specialty yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 200 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 5 açık yüzme havuzu, ücretsiz su parkı ve yapay nehir mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x