Senses Hotel and Resort

Zouq Mkayel
Senses Hotel and Resort Öne Çıkan Resim
Senses Hotel and Resort İç Mekan
Senses Hotel and Resort Yerinde Yemek
Senses Hotel and Resort Yerinde Yemek
Senses Hotel and Resort Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Senses Hotel and Resort
Kaslik Sea Road Al Kaslik , Zouq Mkayel

Senses Hotel and Resort misafirlere Zouk Mikael bölgesinde, deniz kıyısında, Kaslık Kutsal Ruh Üniversitesi ve Watergate Su Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hamra Caddesi ile 11,6 mi (18,6 km) ve Dream Park Lunaparkı ile 2,1 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x